Skip to main content

Digitaleordbøker for undervisning og bedrift.
Norges mest omfattende tjeneste med mange unike funksjoner.

Over 650 000 oppslag per uke fra skoleelever i hele landet
700 ordbøker med mer enn 11 millioner artikler
En global tjeneste - 30 ulike språk

Om Clarify

Clarify er et norsk Ed-tech selskap som har røtter tilbake til år 2000. Siden 2015 har vi levert en brukervennlig global språktjeneste gjennom én og samme app tilpasset alle digitale flater.  Vi fokuserer på undervisningsmarkedet hvor kravet til funksjonalitet og kvalitet er avgjørende og mottar løpende tilbakemeldinger fra begeistrede lærere og elever.

Siden lanseringen i 2015 har vi hatt en formidabel vekst. Mer enn 750.000 brukere har gjennomført 65 millioner oppslag. Clarify benyttes av elever ved mer enn 650 norske og svenske skoler.

Si hei til team Clarify

Vår visjon var å utvikle en global språktjeneste gjennom én og samme app. Dette har vi klart! Vi er glad for ha deg med som kunde, eller så ønsker vi deg og din virksomhet velkommen om bord.

Knut Haga

Daglig leder

knut.haga@clarify.no
+47 916 200 22

Trude Tomter

Faktura og administrasjon

trude@clarify.no
+47 67 21 12 78

Forskning

Masterstudie

Høsten 2015 ble det utført en masterstudie ved Norges Handelshøyskole (NHH). Studiet har sett på effekten av digitale ordbøker i norsk skole. Der ble det påvist at bruken førte til betydelig bedre karakterer i fremmedspråk i den norske videregående skolen.

Stor effekt

Den positive effekten på karakterer ble målt til 0,3 standardavvik. Dette betyr en forbedring i gjennomsnittskarakter på 0,14 til 0,18 karakterpoeng (på en skala fra 1 til 6). Masterstudien konkluderer med at man får et stort utbytte i forhold til kostnaden med å investere i digitale ordbøker.

Videre potensiale

Det ble videre konkludert at man regner med å se lignende positive effekter for ungdomsskolen etterhvert som digitaliseringen øker. I tillegg kan man potensielt oppnå enda høyere effekt enn det som ble observert, dersom enda flere elever tar i bruk digitale ordbøker.

Kontakt oss!

Har du spørsmål? Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss